Artiklar

Panasonic NE9 - Storsäljaren

Panasonic HE9 - Flaggskeppet

Panasonic CE9 - Budgetalternativet

Panasonic VE9 - Hög besparing

Bilder på Panasonics värmepumpar

Andra tillverkare av luftvärmepumpar

Har du frågor?


(Lämna tom)

För reklamation och support, vänligen kontakta inköpsställe.

 

SMS-styrning AirPatrol

Sms-styrning

Sms-styrning har en tvåvägskommunikation mellan användaren och en Panasonic luftvärmepump via en vanlig mobiltelefon. Det är både praktiskt och enkelt för dig som kund att använda. Man kan höja och sänka temperaturen, få statusmeddelande om både temperatur och strömavbrott via SMS. Man enkelt höja temperaturen i sin fritidsstuga redan när man är på väg till sitt fritidshus och på så vis få ett behagligt klimat redan innan man kommit fram.

I fritidshus som inte har underhållsvärme kan det lätt bli en "stugdoft" orsakad av variationer i temperatur. Med temperaturförädningar får man varierande fukthalten och det är egentligen variationen i fukt som orskar doften. Därför kan det vara lämpligt att installera en luftvärmepump med underhållsvärme. Luftvärmepumpen i sig fångar också upp fukt och mindskar på så vis risken för fukt- och mögeskador.

Panasonics luftvärmepumpar med underhållsvärme kan man ställa in på 8 eller 10 grader. Det är bara NE- och HE-modeller har underhållsvärme.

AirPatrol

Smidigast för sms-styrning är att använda sig av AirPatrol som är en styranordning för värmepumpar som styrs via mobiltelefonen. Den fungerar alldeles utmärkat att använda ihop med värmepumpar från stora tillverkare så som Panasonic, Mitsubishi, Bosh, IVT, LG, Fujitsu och Fuji. Prata alltid med din återförsäljare för att kontrollera att Air Patrol fungerar ihop med din värmepump. Du behöver inte någon specifik telefon utan Air Patrol fungerar ihop med alla mobiltelefoner. Om du har en smartphone kan du ladda ner den användarvänliga appen AirPatrol men anordningen fungerar även alldeles utmärkt att styra via sms från vilken telefon som helst.

AirPatrol är lätt att installera och montera. Eftersom AirPatrol är försedd med starka dioder som skickar iväg en ifraröd stråle till värmepumpens innedel kan den monteras på många olika sätt.  

Med AirPatrol kan du styra såväl pumpläge, rumstempratur och fläkthastighet. AirPatrol kan också skicka rapporter till din telefon om rumstemperaturen är låg eller om du får strömavbrott.

Du kan också få rapporter om för hög rumstemperatur. Du ställer du in önskad högsta temperatur så larmar Air Patrol om rumstemperaturen skulle stiga över detta.

SP-testad produktTestad av SP

SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut arbetar precis som namnet antyder med forskning inom teknik. En del av deras arbete innebär att de testar olika produkter – däribland värmepumpar. De har nu testat AirPatrol, i ett oberoende test, och testet visar att produkten levererar precis vad den utlovar. De olika funktionerna hos AirPatrol testades ihop med en luftvärmepump och  AirPatrol visade att man lever upp till en hög standard.

Läs testresultaten av AirPatrol här.

Köpa AirPatrol

För köp av AirPatrol rekommenderar vi att Ni vänder er till Polarpumpen AB, www.polarpumpen.se tel 0770-777 600.
 
AirPatrol